Kundeudtalelser

Barcelona – Herning Kommune – maj 2019

Eva Kanstrup, 
teknisk direktør i Herning Kommune

“Arkitours’ netværk åbnede Barcelona for os”

 

En cykeltur med udsigt til byens smarte løsninger, indblik i fremtidens affaldsanlæg og en aften på en lokal kunstners tagterrasse gjorde Barcelona-turen med Arkitours til en inspirerende oplevelse for Herning Kommune.

 

De har trampet i pedalerne gennem Barcelonas gader, anført af den danske arkitekt Jan Henriksen, der gennem en årrække har boet i byen. På en cykeltur har han guidet gruppen fra Herning Kommune gennem den catalanske bys havneområde, og undervejs har de også nærstuderet nogle af de arkitektoniske løsninger, der har forvandlet Barcelona fra industriby til moderne frontløber for byplanlægning: Tidligere veje er nedlagt og nytænkt som kreative byrum med plads til mennesker.

 

Nu kan cyklerne byttes ud med et køligt glas cava på den lokale, danske kunstner Lars Physants tagterrasse. Med udsigt til den legendariske Gaudi-kirke La Sagrada Familia.

 

“Fordelen ved at samarbejde med Arkitours er først og fremmest Dortes netværk i byen. Vi ville ikke kunne få et bedre indtryk af byen, end det vi fik ved at blive guidet af danskere, der kender Barcelona ud og ind”, fortæller Eva Kanstrup, teknisk direktør i Herning Kommune.

 

I foråret arrangerede Arkitours en fire-dages Barcelonatur for Hernings Teknik- og Miljøudvalg – en inspirationsrejse for at undersøge byens løsninger inden for fx affaldssortering, nye byrum og de såkaldte Smart City-løsninger som intelligente affaldscontainerne.

”Helt konkret kan vi bruge rejsen som inspiration, fordi alle danske kommuner fremover skal udvikle centrale affaldssorteringsanlæg. Den type anlæg, vi så i Barcelona, har vi simpelthen ikke i Danmark endnu”, siger Eva Kanstrup.

Studietur Hamburg – Rødovre Kommune – forår 2019 -

Bjarne Rieckmann, Stadsarkitekt

"Jeg synes det var en meget vellykket tur – spændende og udbytterig"

Studietur Paris – Kullegaard Arkitekter – marts 2017

Kullegaard Arkitekter

"Det var en helt fantastisk tur – meget overvældende. Jeg har været i Paris før, men sket ikke oplevet byen på samme måde. Især Kommunisterne Hovedkvarter, Corbusier, var som at træde ind i en anden verden – og med en fantastisk rundviser. Boulangeriet vr nok noget af det bedste mad vi fik. Det kom vist bag på nogle af restauranterne, hvordan det er at servere for 50 personer. På hotellet skulle to af mændende dele en grand lit – og også en dyne. MEN I kan godt "klappe jer selv på skuldrene" over en flot planlagt tur til Paris.

Amsterdam Studietur – NCC – 2017

Jens Thamdrup, Sektionschef NCC

"Fredagen med Tom Frantzen var afgjort et hit. Han var både venlig, imødekommende og havde interessante idéer. Byggeriet De Keyzer var i mine øjne ikke så interessant, hvorimod Patch 22 var rigtig spændende. Vi var inde i en lejlighed under ombygning, så vi kunne se konstruktioner osv. Alletiders. Foyer’en i EYE var et godt punktum. Tak fordi du havde reserveret bord – det var jeg ikke forberedt på."

Hamburg – Kuben Management – 96 personer

Anna Brandt Østerby

"Det var simpelthen en fantastisk tur og alle vores medarbejdere har været så glade og vendt super positivt tilbage – også stor ros til det faglige program til Sønke og hans guider. Restauranten var også meget velvalgt med utroligt charmerende rammer.

ArkiTours I/S
 
BLOXHUB, Bryghuspladsen 8
1473 København K · Danmark
Kontakt
dorte@arkitours.dk
+45 2284 9396

pia@arkitours.dk
+45 4162 6126
Om ArkiTours

ArkiTours udvikler internationale arkitektur- og designrejser for professionelle i byggebranchen - og for kommuner. Kunderne er både tegnestuer, ingeniørvirksomheder, kommuner og boligforeninger

Følg ArkiTours

  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram
  • Facebook