top of page

Vores værdier

Høj faglighed 

Når vi tilrettelægger et program, bliver det skræddersyet til jeres organisation og de udviklingsområder, I sigter efter. Vi sørger for, at I kommer behind-the-scenes, dvs. indenfor i byggerierne – og får rundvisninger ved lokale developere, boligselskaber, tegnestuer, CLT-producenter, DGNB-specialister, mv. Fra de nyeste kraftværker til klimatilpasningsprojekter; fra "Baugrupper" til masterplaner for nye bæredygtige byområder. Fra metrobyggerier til plejehjem for demente. 

Engagement 

I får vores engagement og begejstring med, fra det første møde, over den detaljerede planlægning – og frem til selve rejsen, hvor vi tit er med som rejseleder. Vi finder ud af at løse tingene på stedet, hvis en deltager pludselig mangler en kuffert – eller bliver syg. Fagligt set arbejder vi efter, at kloge genanvendelsessystemer af affald i Hamborg Kommune og arkitektur i verdensklasse er lige vigtigt. 

  

Overblik - og jeres billet til eksklusive steder

Vi har overblikket, selv når 150 mennesker skal på en 3 timers cykeltur i Århus Ø. for at lære om byudviklingen i havneområdet. Hvert punkt i jeres program er tænkt igennem. I for får set mange projekter, samtidig med, at oplæggets vinkel matcher jeres fokus. Og du kan være sikker på, at den logisktiske planlægning fungerer hver dag. Så både bustransporten, de faglige oplægsholdere, projektbesøg og restauranter har en høj kvalitet. Oveni får I adgang til vores hemmelige steder, fx et eksklusivt ølbryggeri i Barcelona eller et besøg i en privat palæ i Venedigs historiske centrum.

bottom of page