Vores værdier

Høj faglighed

Når vi tilrettelægger et program, bliver det skræddersyet til præcis jeres organisation. Udvikler i mest skoler og boliger? Så kommer I til at besøge et udsnit af de mest anerkendte skolebyggerier eller boligkomplekser i fx Tallinn eller Schweiz. I kommer også behind-the-scenes, dvs. indenfor i byggerierne – og får også rundvisninger ved de lokale tegnestuer. I kommer indenfor på både kraftværker og i private boliger. I hører oplæg ved træ-producenter på deres fabrik - eller møder et hollandsk kontor, der kun arbejder med LAR og rekreative uderum i byen.

 

Glæde

I får vores engagement og begejstring med, fra det første møde, over den detaljerede planlægning – og frem til selve rejsen, hvor vi tit er med som rejseleder. Vi finder ud af at løse tingene på stedet, hvis en deltager pludselig mangler en kuffert – eller bliver syg. For os er kloge genanvendelsessystemer af affald i Hamborg Kommune og arkitektur i verdensklasse lige vigtigt - og værd at glæde sig over.

   

 

Præcision

Vi har overblikket, selv hvis 150 mennesker skal på en 3 timers cykeltur i Århus Ø for at lære om byudviklingen i havneområdet. Hvert kvarter i jeres program er tænkt igennem, så I oplever, at I får set en masse – samtidig med, at der er den nødvendige tid til at fordybe sig i et projekt, og fx stille spørgsmål. I får en sammenhængende pakke hos os, så bustransporten, oplægsholdere, frokosten forløber naturligt og effektivt. Oveni viser vi jer de hemmelige gode steder, fx et eksklusivt ølbryggeri i Barcelona, ombygget af Jean Nouvel – eller besøg i en privat palæ i Venedigs historiske centrum.

ArkiTours I/S
 
BLOXHUB, Bryghuspladsen 8
1473 København K · Danmark
Kontakt
dorte@arkitours.dk
+45 2284 9396

pia@arkitours.dk
+45 4162 6126
Om ArkiTours

ArkiTours udvikler internationale arkitektur- og designrejser for professionelle i byggebranchen - og for kommuner. Kunderne er både tegnestuer, ingeniørvirksomheder, kommuner og boligforeninger

Følg ArkiTours

  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram
  • Facebook