top of page

Kundeudtalelser

København - Maj 2023 - Grill Oppenheim Architektur & Design

Sigal Grill, Architect, Grill Oppenheim Architecture & Design, Tel Aviv

I would like to thank you Dorte & Thomas for the wonderful experience my team and I had in Copenhagen. The program that you had created so meticulously was above and beyond all of our expectations. All of us learned so much and were inspired by everything we saw. We returned full of new and innovative ideas.

København - Betong Norge, Betongelementforeningen - november 2022

Nini Mollatt

Kurskoordinator

Betong Norge

Nini Mollatt, Betong Norge, Takk for et veldig bra opplegg nok en gang😊

Vi har fått gode tilbakemeldinger og deltagerne var engasjerte under besøk på de forskjellige prosjektene. 

Helsinki - Pluskontoret Arkitekter A/S - september 2022

Britt Krenk

PQ - & Kommunikation

Pluskontoret Arkitekter A/S

Britt Krenk, Pluskontoret A/S, september 2022: Sikke en fantastisk tur vi har haft, den generelle stemning har været – WOW Helsinki overrasker virkelig :-) 

Barcelona – Herning Kommune – maj 2019

Eva Kanstrup, 
teknisk direktør i Herning Kommune

“Arkitours’ netværk åbnede Barcelona for os”

 

“Fordelen ved at samarbejde med Arkitours er først og fremmest Dortes netværk i byen. Vi ville ikke kunne få et bedre indtryk af byen, end det vi fik ved at blive guidet af danskere, der kender Barcelona ud og ind”, fortæller Eva Kanstrup, teknisk direktør i Herning Kommune.

”Helt konkret kan vi bruge rejsen som inspiration, fordi alle danske kommuner fremover skal udvikle centrale affaldssorteringsanlæg. Den type anlæg, vi så i Barcelona, har vi simpelthen ikke i Danmark endnu”, siger Eva Kanstrup.

Studietur Hamburg – Rødovre Kommune – forår 2019 

Bjarne Rieckmann, Stadsarkitekt

"Jeg synes det var en meget vellykket tur – spændende og udbytterig"

Studietur Paris – Kullegaard Arkitekter – marts 2017

Kullegaard Arkitekter

"Det var en helt fantastisk tur – meget overvældende. Jeg har været i Paris før, men slet ikke oplevet byen på samme måde. Især Kommunisterne Hovedkvarter, Corbusier, var som at træde ind i en anden verden – og med en fantastisk rundviser. Boulangeriet vr nok noget af det bedste mad vi fik. Det kom vist bag på nogle af restauranterne, hvordan det er at servere for 50 personer. På hotellet skulle to af mændende dele en grand lit – og også en dyne. MEN I kan godt "klappe jer selv på skuldrene" over en flot planlagt tur til Paris.

Amsterdam Studietur – NCC – 2017

Jens Thamdrup, Sektionschef NCC

"Fredagen med Tom Frantzen var afgjort et hit. Han var både venlig, imødekommende og havde interessante idéer. Byggeriet De Keyzer var i mine øjne ikke så interessant, hvorimod Patch 22 var rigtig spændende. Vi var inde i en lejlighed under ombygning, så vi kunne se konstruktioner osv. Alletiders. Foyer’en i EYE var et godt punktum. Tak fordi du havde reserveret bord – det var jeg ikke forberedt på."

Hamburg – Kuben Management – 96 personer

Anna Brandt Østerby

"Det var simpelthen en fantastisk tur og alle vores medarbejdere har været så glade og vendt super positivt tilbage – også stor ros til det faglige program til Sønke og hans guider. Restauranten var også meget velvalgt med utroligt charmerende rammer.

bottom of page