Om ArkiTours Consulting

ArkiTours Consulting tilbyder omkring 24 besøgsprogrammer (eller faglige studieture),der spænder fra de internationale, se tours abroad- til de danske, herunder især København. Fælles for alle programmer er, at du bliver klogere på fremtidens byer og bygninger ved at se det i virkeligheden. Samtidig møder du de internationale – og danske - fagpersoner bag.

 

Omkring 10.000 ledere og medarbejdere har rejst med ArkiTours, fra virksomheder med 40 eller 150 medarbejdere – til kommunalbestyrelser på 11 personer, især internationalt.

ArkiTours er grundlagt af Dorte Augustenborg, arkitekt m.a.a. i 2007. Pr. 1. januar 2019 udvides ejerkredsen med Pia Thomsen, kunsthistoriker og partner og er nu et interessentskab med 2 ligeværdige ejere, ArkiTours Consulting.

Teamet bag ArkiTours Consulting

Dorte Augustenborg

Partner

Dorte er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i København og har en bachelor i Kommunikation fra CBS. Efter at have været projekterende arkitekt i en årrække arbejde hun i 10 år som arrangementskoordinator på kunstmuseet Louisiana. Allerede i 90'erne arrangerede Dorte sideløbende ture for arkitekter. 

 

I 2007 starter Dorte firmaet ArkiTours – 'tiden var moden', der var et stort behov blandt byggeriets parter for at opleve arkitekturen i 1:1. Siden er det blevet til 10.000 personer, der har rejst med ArkiTours i ind- og udland. Tegnestuer, kommuner, ingeniører og developere med flere er blevet klogere på det byggede miljø sammen med ArkiTours, som den 1. januar 2019 blev udvidet med Partner Pia Thomsen.

Contact: M: +45 2284 9396 - dorte@arkitours.dk

Pia Thomsen

Partner

Pia er fra 01.01.2019 partner i ArkiTours. Pia har en baggrund inden for museums- og forlagsvirksomhed og har gennem 10 år haft kommunikationsbureauet DIALOG Kommunikation. Pia tilrettelægger studierejser for danske og udenlandske kunder, dels internationalt, dels rundt i Danmark. Derudover varetager hun ArkiTours’ profil på sociale medier, PR og andre markedsføringsaktiviteter.

 

Det norske marked er et område, som Pia skal videreudvikle. Derudover opruster ArkiTours inden for studieture i hele Danmark for internationale organisationer inden for byggebranchen, en opgave som Pia også står for. 

 

Cand.mag i Nordisk Sprog og Litteratur og Kunsthistorie; overbygning i Museum Studies ved New York University, USA.

Contact: M: +45 4162 6126, pia@arkitours.dk

Søren Smidt-Jensen

Fast samarbejdspartner

Søren er cand.scient. i Geografi og PhD i strategisk byudvikling fra Københavns Universitet. Han har en baggrund fra forskningsverdenen, været fagchef i det kommunale, direktør for analysevirksomheden Exometric og programchef på DAC.Dansk Arkitektur Center. 

 

På DAC var Søren i 2011 med til at starte Strategisk Byledelse og har bl.a. arrangeret studieture og debatarrangementer i USA (Chicago, San Francisco, New York), i Asien (Singapore, Beijing), i Europa (Bilbao, Barcelona, Oslo, Gøteborg, Riga) og i Australien (Melbourne).

 

I dag er Søren selvstændig konsulent samt ekstern lektor på RUC i Nordic Urban Planning Studies. Kontakt: Tlf: 20311188. ssj@nordiccityinsight.dk

ArkiTours samarbejder bl.a. med:

ArkiTours I/S
 
BLOXHUB, Bryghuspladsen 8
1473 København K · Danmark
Kontakt
dorte@arkitours.dk
+45 2284 9396

pia@arkitours.dk
+45 4162 6126
Om ArkiTours

ArkiTours udvikler internationale arkitektur- og designrejser for professionelle i byggebranchen - og for kommuner. Kunderne er både tegnestuer, ingeniørvirksomheder, kommuner og boligforeninger

Følg ArkiTours

  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram
  • Facebook