Om ArkiTours

ArkiTours tilbyder omkring 24 besøgsprogrammer (eller faglige studieture),der spænder fra de internationale, se tours abroad- til de danske, herunder især København. Fælles for alle programmer er, at du bliver klogere på fremtidens byer og bygninger ved at se det i virkeligheden. Samtidig møder du de internationale – og danske - fagpersoner bag.

 

Omkring 10.000 ledere og medarbejdere har rejst med ArkiTours, fra virksomheder med 40 eller 150 medarbejdere – til kommunalbestyrelser på 11 personer, især internationalt. Danske kunder er fx AI a/s, Gottlieb Paludan, NCC, Boligkontoret Danmark, Fredericia Boligforening foruden mange kommuner, se også Kunder. 

 

Studierejser i København, Aarhus og Ålborg er der stigende interesse for, fra lande udenfor Danmark. De vil lære om måden, hvorpå vi skaber udemiljøer, havbadeanlæg, byggeri i forhold til UN-17 klimamålene og vores cykelkultur. Også dansk arkitektur og vores høje kvalitetsniveau er der interesse for. 

Norske kunder er fx LINK Arkitektur, Norsk Kommunalteknisk Forening og Sandness Kommune – og svenske tegnestuer som Cederwall Arkitekter og Arkitekthuset Jönköbing.


ArkiTours er grundlagt af Dorte Augustenborg, arkitekt m.a.a. i 2007. Per 1. januar 2019 udvides ejerkredsen med Pia Thomsen, kunsthistoriker og partner og er nu et interessentskab med 2 ligeværdige ejere, ArkiTours I/S. 

Teamet bag ArkiTours

Dorte Augustenborg

Partner

Dorte er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i København og har en bachelor i Kommunikation fra CBS. Efter at have været projekterende arkitekt i en årrække arbejde hun i 10 år som arrangementskoordinator på kunstmuseet Louisiana. Allerede i 90'erne arrangerede Dorte sideløbende ture for arkitekter. 

 

I 2007 starter Dorte firmaet ArkiTours – 'tiden var moden', der var et stort behov blandt byggeriets parter for at opleve arkitekturen i 1:1. Siden er det blevet til 10.000 personer, der har rejst med ArkiTours i ind- og udland. Tegnestuer, kommuner, ingeniører og developere med flere er blevet klogere på det byggede miljø sammen med ArkiTours, som den 1. januar 2019 blev udvidet med Partner Pia Thomsen.

Pia Thomsen

Partner

Pia er fra 01.01.2019 partner i ArkiTours. Pia har en baggrund inden for museums- og forlagsvirksomhed og har gennem 10 år haft kommunikationsbureauet DIALOG Kommunikation. Pia tilrettelægger studierejser for danske og udenlandske kunder, dels internationalt, dels rundt i Danmark. Derudover varetager hun ArkiTours’ profil på sociale medier, PR og andre markedsføringsaktiviteter.

 

Det norske marked er et område, som Pia skal videreudvikle. Derudover opruster ArkiTours inden for studieture i hele Danmark for internationale organisationer inden for byggebranchen, en opgave som Pia også står for. 

 

Cand.mag i Nordisk Sprog og Litteratur og Kunsthistorie; overbygning i Museum Studies ved New York University, USA.

ArkiTours samarbejder bl.a. med:

ArkiTours I/S
 
BLOXHUB, Bryghuspladsen 8
1473 København K · Danmark
Kontakt
dorte@arkitours.dk
+45 2284 9396

pia@arkitours.dk
+45 4162 6126
Om ArkiTours

ArkiTours udvikler internationale arkitektur- og designrejser for professionelle i byggebranchen - og for kommuner. Kunderne er både tegnestuer, ingeniørvirksomheder, kommuner og boligforeninger

Følg ArkiTours

  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram
  • Facebook