top of page

Om ArkiTours consulting

ArkiTours consulting formidler viden om de nyeste tendenser, byggematerialer og trends indenfor byggeri og byudvikling ved at se det virkeligheden og møde de internationale og danske fagpersoner.

Omkring 12.000 ledere og medarbejdere har rejst med ArkiTours, fra virksomheder med 40 eller 200 medarbejdere – til fx kommunalbestyrelser på 11 personer. 

Pia (coloured).jpeg

Pia Thomsen, partner

Pia sørger for at den grønne dagsorden bliver tydelig i jeres program, fra byudvikling til DGNB-certificeret byggeri og byggeri i træ/CLT. Pia er på forkant med de internationale tendenser indenfor klimaneutralt byggeri, så uanset om I er en tegnestue, ingeniør-virksomhed eller et tekniske udvalg, kan I være sikre på at komme bag facaden og møde de dygtigste fagpersoner bag.

 

Baggrund: Cand.mag i Nordisk Sprog og Litteratur og Kunsthistorie; overbygning i Museum Studies ved New York University, USA.

Pia har gennem 10 år udviklet skrivekurser for kommuner og er en anerkendt kursusleder og facilitator for kommuner.

Kontakt: +45 4162 6126, pia@arkitours.dk

Shamim (coloured).jpeg

Shamim Ekramullah, studentermedhjælper

Shamim står primært for det mere tekniske arbejde og opslag på sociale medier. Han arbejder b.la. med indholdet på hjemmesiden og på LinkedIn/Instagram. Herudover består hans opgaver også i at bruge tid på research til turene, så I kan få den mest relevante og interessante tur når I er af sted med os. Desuden hjælper han naturligvis også Pia når hun er udfordret i IT-verdenen.

Baggrund: Shamim er på sidste år af sin bachelor (Bsc) i Biokemi fra Københavns Universitet (KU)

Erfaring: data analysis, data behandling, machine learning

Kontakt: shamim@arkitours.dk

Bahara 2 (coloured).jpeg

Bahara Attaii, studentermedhjælper

​Bahara er det nyeste medlem af teamet og står også for de tekniske opgaver, som Pia enten ikke har tid til, eller finder sig udfordret af. Hun sørger b.la. for at hjemmesiden ser pæn ud og at der er god orden og struktur i både alt fra hjemmesiden til nyhedsbrevet. Med hendes kompetencer indenfor proces optimering og automatisering, bringer hun også en masse skønne idéer til bordet, som gør det nemmere for os at forberede gode programmer til jer.

Baggrund: Bahara er på sidste år af sin bachelor (BSc) i Global Business Informatics fra IT Universitetet (ITU).

Erfaring: process optimering, data analytics, automatisering.

Kontakt: bahara@arkitours.dk

Portræt_Dorte_Arkitours_2019.jpg

Dorte Augustenborg, konsulent

Dorte er specialist, når det handler om at rådgive kunder om den nyeste arkitektur og byudvikling i udlandet. Dorte følger skarpt udviklingstendenserne blandt højt profilerede internationale tegnestuer, fra fx hollandske MVRDV til byudviklingen i de store industrihavne i Helsinki. Dorte har den grundige ekspertise i at sammensætte et fagligt program på højeste niveau, kombineret med udsøgte restaurantbesøg m.v.

Baggrund:

Dorte er uddannet arkitekt MAA fra Kunstakademiets Arkitektskole i København og bachelor i Kommunikation fra Copenhagen Business School. 

Kontakt: M: +45 2284 9396 - dorte@arkitours.dk
 

Instagram feed

ArkiTours samarbejder bl.a. med:

53edaa_9042b8827564479080a0846c6320892a.
53edaa_3df47644ca6440edb6592cbffb8124cd.
bottom of page