top of page
Japan: Architecture and nature integrated

Japan: Koyasan, Nara, øerne - og til Kyoto og Tokyo

Klassiske håndværkstraditioner, nye teknologier og holistisk arkitektur 

I tilrettelæggelsen af Japan-programmet har vi valgt at fokusere en del tid på projektbesøg på byer og øer uden for Tokyo - for til sidst at afslutte med et par dage i Tokyo. Tidsmæssigt varer rejsen i 12 dage, hvoraf 2 fulde dage går med selve rejsen. Vi samarbejder med Japanspecialisten, der varetager booking af fly og hotel.    

Et gennemgående tema for turen er den japanske bolig, herunder materialer, transformation, forholdet mellem inde og ude og forandringerne i boligudviklingen. Derudover får du også indblik i profilerede og anerkendte projekter fra de senere år, dels af kendte arkitekter, dels af mere ukendte; Tadao Ando, Hiroshi Hara, Kengo Kuma, SANAA, Yoshio Taniguchi og Ryue Nishizawa. Tegnestuebesøg er også en del af programmet.

I forhold til bæredygtighed, er det japanske særkende til dels, at man kombinerer de traditionelle håndværkstraditioner med tech-industriens innovative tilgang, fx i forhold til energieffektivitet - og brug af jord, vind og solenergi. Sidst, men ikke mindst, er naturen ofte en integreret del af arkitekturen; fra gårdhaver til enkeltstående træer til måden, man fx udformer vinduespartier på. 

 

Vejledende pris:

Delt dobbeltværelse: 32.650 kr., inkl. moms 

Enkeltværelse:           34.150 kr., inkl. moms


Medlemmer af Arkitektforeningen får rabat: 1000 kr. 

Prisen vil inkludere det meste, d.v.s. fly, 10 overnatninger, det faglige program, honorarer til faglige oplægsholdere og byudviklingsguider, lokal transport med tog, rejsekort til Kyoto og Tokyo, entrébilletter til museer samt rundvisning, 2 x middag og 2 x frokost  - samt transfer med bus til og fra lufthavnen. Du skal kun sørge for frokost og middag de fleste dage.

Lokale byudviklingsguider og forskellige fagpersoner holder oplæg ved flere projektbesøg
Du vil møde lokale arkitekter, landskabsarkitekter og andre fagpersoner - og guider, der fortæller om forskelige kulturelle emner. 

Hvordan fungerer transporten rundt i landet?

Med tog, bl.a. højhastighedstoget Shinkansen. Sejltur til øerne - og med undergrunden rundt i Tokyo. I Kyoto bl.a. på cykel. Du skal også regne med længere ruter til fods. Transfer til og fra lufthavnen er også inkluderet i prisen.

Hvilken form for overnatninger?

Fra et traditionelt tempel i bjergbyen Koyasan (2 nætter) til 3-stjernede businessagtige internationale hoteltyper, hvor alt er rent og pænt, ikke luksus. Vi vægter den gode beliggenhed i forhold til projektbesøg.

Kontakt os, hvis du/I gerne vil høre mere, eller hvis du har spørgsmål. 
 


Bemærk: Turen kan også bestilles, hvis I er en virksomhed, min. 25 personer. 

bottom of page