top of page
Metal Trapper på træ Facade

Seniorbofællesskaber

Ældre trives bedre, når venner og bekendte er tæt på
 

(Topbillede: Fremtidens seniorbofællesskab, Kant Arkitekter)

Seniorbofællesskaber er et satsningsområde for mange kommuner. Undersøgelser viser, vi lever længere, er mindre syge og mere tilfredse med livet, når vi er sammen med andre. Det gælder selvfølgelig både for folk på 55 - og 82. 

Mange danske tegnestuer nytænker i denne tid boligerne, så der opstår uformelle mødesteder ude og inde – og så folk er trygge. Vi har fx kontakt til nogle af de dygtigste danske fagpersoner, som I møder ved rundvisninger i seniorbofællesskabet.

Studieturen er især egnet boligselskaber, kommuner, developere, ingeniører eller andre, der skal i gang med at skabe et nyt seniorboligselskab. Kontakt os for at høre mere.

Uddrag fra programmet: 

  • Indblik i brugerundersøgelser og data omkring danskernes krav og ønsker til deres bolig som ældre ved tegnestuer specialiseret i seniorbofællesskaber

  • Besøg på de mest fremsynede seniorbofællesskaber i Københavnsområdet, på Fyn og i Jylland

  • Oplæg ved projektledere indenfor seniorbofællesskaber

  • Hvordan fungerer et godt seniorbofællesskab? Rundvisning i velfungerende seniorbofællesskaber, hvor bestyrelserne fortæller om driften, samarbejdet, de fælles aktiviteter og processen, når et seniorbofællesskab skal sættes i gang. 

  • Møde med kommunens tekniske forvaltning vedr. eventuelle krav om, at 25 % skal være almen bolig.  

 

Varighed: 2 – 2 ½ dage

Er du interesseret i at høre mere? Så tag fat i os og lad os høre, hvad jeres projekt handler om. Vi tilpasser naturligvis programmet, så det matcher jeres behov. 

bottom of page