Fokus på Renovérprisen 2020

Fokus på projekter som er indstillet til Renovérprisen 2020.

Valby Maskinfabrik: Montagehallen

Montagehallen er en tidligere industrihal, beliggende på et gammelt industriareal i Valby, der nu er omdannet til den levende bydel, Valby Maskinfabrik. C.F. Møller har stået for transformationen af Montagehallen, hvor det oprindelige industrielle udtryk er bevaret samtidig med, at der indvendigt er skabt moderne erhvervsarealer og boliger samt et event- og fælleshus.

 

Betty 1, Frederiksberg

Almene boliger, bygningen fra 1970 var forurenet med PCB og tungmetaller, med nedslidte facader og installationer og utidssvarende boliger, der ikke levede op til nutidens krav. Bygninger er blevet totalrenoveret og ombygget til 75 boliger fordelt på handicapboliger og ungdomsboliger. Frederiksberg Forenede Boligselskaber, KAB, Rambøll Group.

Riffelsyndikatet

Riffelsyndikatet er renoveret med et kompromisløst ønske om at værne om bygningens særlige historie og samtidig sikre, at huset fortsat er relevant, harmonisk og brugbart i et moderne Københavnerkvarter under rivende udvikling. Det nordhavnsrøde byggeri står i dag som en identitetsbærende bro mellem 1900’tallets dramatiske begivenheder og det moderne, livlige Nordhavn, udvikler: Tetris A/S, arkitekt: Cobe, Ing. Acting Bygherrerådgivning.

NB: turen kan kun bookes af grupper

Kontakt os hvis dit firma vil booke en tur: dorte@arkitours.dk eller ring 2284 9396.

Riffelsyndikatet, Nordhavn
Riffelsyndikatet, Nordhavn

Betty1, Frederiksberg
Betty1, Frederiksberg

Valby-Maskinfabrik-Montagehallen-C-F-Moe
Valby-Maskinfabrik-Montagehallen-C-F-Moe

Riffelsyndikatet, Nordhavn
Riffelsyndikatet, Nordhavn

1/3