Fokus på Renovérprisen 2020

Fokus på projekter som er indstillet til Renovérprisen 2020.

Rabat: Du får 10 % i rabat, hvis du er medlem af Arkitektforeningen. 

 

Halvdagstur: Tirsdag den 15. september kl. 13.00 - 17.00

Valby Maskinfabrik: Montagehallen

Montagehallen er en tidligere industrihal, beliggende på et gammelt industriareal i Valby, der nu er omdannet til den levende bydel, Valby Maskinfabrik. C.F. Møller har stået for transformationen af Montagehallen, hvor det oprindelige industrielle udtryk er bevaret samtidig med, at der indvendigt er skabt moderne erhvervsarealer og boliger samt et event- og fælleshus.

 

Betty 1, Frederiksberg

Almene boliger, bygningen fra 1970 var forurenet med PCB og tungmetaller, med nedslidte facader og installationer og utidssvarende boliger, der ikke levede op til nutidens krav. Bygninger er blevet totalrenoveret og ombygget til 75 boliger fordelt på handicapboliger og ungdomsboliger. Frederiksberg Forenede Boligselskaber, KAB, Rambøll Group.

Riffelsyndikatet

Riffelsyndikatet er renoveret med et kompromisløst ønske om at værne om bygningens særlige historie og samtidig sikre, at huset fortsat er relevant, harmonisk og brugbart i et moderne Københavnerkvarter under rivende udvikling. Det nordhavnsrøde byggeri står i dag som en identitetsbærende bro mellem 1900’tallets dramatiske begivenheder og det moderne, livlige Nordhavn, udvikler: Tetris A/S, arkitekt: Cobe, Ing. Acting Bygherrerådgivning.

 

Pris: 2.200 kr. ex moms per person. 

Tilmeld dig her  med 1. Antal deltagere 2. Dit navn. 3. Din faktureringsadresse.

RABAT: Du får 10 % i rabat, hvis du er medlem af Arkitektforeningen. 

ArkiTours I/S
 
BLOXHUB, Bryghuspladsen 8
1473 København K · Danmark
Kontakt
dorte@arkitours.dk
+45 2284 9396

pia@arkitours.dk
+45 4162 6126
Om ArkiTours

ArkiTours udvikler internationale arkitektur- og designrejser for professionelle i byggebranchen - og for kommuner. Kunderne er både tegnestuer, ingeniørvirksomheder, kommuner og boligforeninger

Følg ArkiTours

  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram
  • Facebook