Udtalelser fra ArkiTours kunder

 

09.05.2019
Studietur Hamburg forår 2019 - Rødovre Kommune

"Jeg synes det var en meget vellykket tur – spændende og udbytterig" Citat: Bjarne Rieckmann, Stadsarkitekt.

 

02.03.2017

Kullegaard Arkitekter studietur Paris

"Det var en helt fantastisk tur - meget overvældende. Jeg har været i Paris før, men sket ikke oplevet byen på samme måde. Især Kommunisterne Hovedkvarter, Corbusier, var som at træde ind i en anden verden - og med en fantastisk rundviser. Boulangeriet vr nok noget af det bedste mad vi fik. Det kom vist bag på nogle af restauranterne, hvordan det er at servere for 50 personer. På hotellet skulle to af mændende dele en grand lit - og også en dyne. MEN I kan godt "klappe jer selv på skuldrene" over en flot planlagt tur til Paris.

2017

Amsterdam Studietur NCC "Fredagen med Tom Frantzen var afgjort et hit. Han var både venlig, imødekommende og havde interessante idéer. Byggeriet De Keyzer var i mine øjne ikke så interessant, hvorimod Patch 22 var rigtig spændende. Vi var inde i en lejlighed under ombygning, så vi kunne se konstruktioner osv. Alletiders. Foyer’en i EYE var et godt punktum. Tak fordi du havde reserveret bord – det var jeg ikke forberedt på. Jens Thamdrup, Sektionschef NCC

08.09.2016

Kuben Management i Hamborg - 96 personer:
"Det var simpelthen en fantastisk tur og alle vores medarbejdere har været så glade og vendt super positivt tilbage – også stor ros til det faglige program til Sønke og hans guider.Restauranten var også meget velvalgt med utroligt charmerende rammer.
Anna Brandt Østerby

Boligkontoret Fredericia i Amsterdam - 5 personer

maj 2016

 

Hej Dorte

“Vi havde en rigtig god tur til Amsterdam og var alle enige i at det var en rigtig god tur og med det helt rigtige program og indhold for os.

Vi vil også gerne sige tak til vores to guider som var helt fantastiske og vidste rigtig meget og formidlede det på en meget positiv og meget interessant måde. En stor ros til dem og ros til dig for en rigtig godt planlagt tur”

 Bent Laursen, Boligkontoret Fredericia 

Istanbul Studietur 2015

 

Tusind tak for en fantastisk studietur til Istanbul, hvor vi har haft stor glæde af dine kontakter. Ligeledes var det interessante transformationsprojekter, som hang fint sammen med byvandringer i de forskellige bydele. Turen kørte bare på "skinner".

                                              Rikke Andersson, Erik Møller Architects

 

"Det var en meget fornoyd gjeng som ankom Alta. Mye takket være dit opplegg som fungerte utmerket!

Alta Kommune, Trond Uglebakke

"Tak for en vældig spændende og hyggelig dag. Dejligt med de mange gode input som vi kan lade os inspirere af."

PLAN 1 Arkitekter A/S, Nina Schmidt

"Takker igjen for en vellykket gjemmonforing. Mvh Pål"

Pål Mathiesen

 

"Tusinde tak for alletiders tur til München – der var mange spændende byggerier, byrum!"

Arkitekt MAA Helle Lepper

“Arkitours’ netværk åbnede Barcelona for os”

 

En cykeltur med udsigt til byens smarte løsninger, indblik i fremtidens affaldsanlæg og en aften på en lokal kunstners tagterrasse gjorde Barcelona-turen med Arkitours til en inspirerende oplevelse for Herning Kommune.

 

De har trampet i pedalerne gennem Barcelonas gader, anført af den danske arkitekt Jan Henriksen, der gennem en årrække har boet i byen. På en cykeltur har han guidet gruppen fra Herning Kommune gennem den catalanske bys havneområde, og undervejs har de også nærstuderet nogle af de arkitektoniske løsninger, der har forvandlet Barcelona fra industriby til moderne frontløber for byplanlægning: Tidligere veje er nedlagt og nytænkt som kreative byrum med plads til mennesker.

 

Nu kan cyklerne byttes ud med et køligt glas cava på den lokale, danske kunstner Lars Physants tagterrasse. Med udsigt til den legendariske Gaudi-kirke La Sagrada Familia.

 

“Fordelen ved at samarbejde med Arkitours er først og fremmest Dortes netværk i byen. Vi ville ikke kunne få et bedre indtryk af byen, end det vi fik ved at blive guidet af danskere, der kender Barcelona ud og ind”, fortæller Eva Kanstrup, teknisk direktør i Herning Kommune.

 

I foråret arrangerede Arkitours en fire-dages Barcelonatur for Hernings Teknik- og Miljøudvalg – en inspirationsrejse for at undersøge byens løsninger inden for fx affaldssortering, nye byrum og de såkaldte Smart City-løsninger som intelligente affaldscontainerne.

 

”Helt konkret kan vi bruge rejsen som inspiration, fordi alle danske kommuner fremover skal udvikle centrale affaldssorteringsanlæg. Den type anlæg, vi så i Barcelona, har vi simpelthen ikke i Danmark endnu”, siger Eva Kanstrup.

 

Også Albertslund og Rødovre Kommune har rejst med ArkiTours til Barcelona.

April 2018: Nordspanien,

 

Hej Dorte og Tine

 

Mange tak for en fantastisk tur – super dejligt hotel, lækker forplejning, inspirerende projekter og ikke mindst skønt selskab.

 

Og som Catrine skriver, så er vi absolut friske på at deltage i en af jeres ture igen en anden gang.

Hanne M. Øllgaard og Catrine Hancke, Møller & Grønborg Arkitekter

  • facebook
  • LinkedIn - Black Circle

© 2019 ArkiTours