ArkiTours er en lille virksomhed, som har mange gode samarbejdspartnere, og alt efter opgavens/turens omfang, bliver der sammensat et team, der kan løse den enkelte opgave professionelt. 

Dorte Augustenborg

Partner i ArkiTours, Arkitekt MAA 

 

dorte@arkitours.dk

Dorte Augustenborg, arkitekt MAA og BA i kommunikation fra CBS, har i mere end 20 år arrangeret og skræddersyet faglige arkitekturture og rejser for byggebranchens virksomheder – fx tegnestuer og kommuner.

Gennem sit store netværk skaffer Dorte adgang til særlige byggerier og oplevelser og arrangerer møder og rundvisninger med dygtige og relevante fagpersoner.

Pia Thomsen

Partner i ArkiTours, Kunsthistoriker

 
pia@arkitours.dk

Pia udvikler programmer til de faglige ture, især for udenlandske gruppers studieture til Danmark, Sverige og Norge og udlandet i øvrigt. Norske arkitekter og er vores ene satsningsområde for selvfølgelig skal nordmændene opleve Københavns byrum eller RCR's projekter i Nordspanien.

Tine Bentsen

Bachelor  i Kommunikation, engelsk, fransk og italiensk fra CBS København

 
info@arkitours.dk

Tine Bentsen researcher på nye ArkiTours-destinationer og er med som rejseleder på ture med mange deltagere. Arkitektur og design har hendes helt store interesse, og hun elsker steder med genius loci og ikke mindst at finde dem. Hun har fokus på rejsedeltageren, tidsplaner og det gode flow, så turens program og input bliver optimalt. 

Tine Bentsen arbejder til dagligt på Louisiana museet i Humlebæk med events og publikumsaktiviteter. Tine og Dorte har tidligere arbejdet sammen i 10 år på museet.

Tine Wammen

Grafisk designer

 

 
 

www.wammendesign.dk

Holdbart håndværk. Rene linjer der gør alt fra bøger og foldere til hjemmesider og logoer overskuelige og tilgængelige. Det er nøgleord i Tine Wammens grafiske arbejde. I samarbejdet med ArkiTours tilbyder Tine blandt andet professionelt layoutede rejseprogrammer. Tine har designet ArkiTours hjemmeside.

  • facebook
  • LinkedIn - Black Circle

© 2019 ArkiTours