top of page
ArkiTours Topbillede_Kunder.jpg

StudieturPLUS for kommuner

arkitours-kommuner-top_april.jpg
StudieturPLUS_Artboard 1xhdpi_mindre.png

Faglige og inspirerende studierejser for kommuner

Søger I inspiration, viden og rådgivning til jeres næste projekt?

Skal i nedrive gamle skoler – og genanvende materialerne? Måske er i gang med at udvikle byområder med erhverv, uddannelse og boliger? Eller hvordan kommer man igang med DGNB-certificeret byggeri?

Sammen med jer hæver vi niveauet for studieture og skaber rum for inspiration, rådgivning og viden om metoder, projekter og nye måder at gøre tingene på i jeres kommune.

Vi tilrettelægger altid en studietur som et faciliteret forløb med tre dele:

 • En workshop med grundig afklaring af jeres behov, definition af temaer og succeskriterier

 • En faglig studietur med indlæg fra et bredt udsnit af relevante fagpersoner bag de pågældende projekter og

  faciliterede diskussioner

 • En skriftlig afrapportering på forløbet – et overblik over hovedpointer og vores anbefalinger til jeres videre arbejde

  eller fremtidige fokusområder

Vi skræddersyrer og tilrettelægger jeres besøgsprogram ned til mindste detalje og ud fra de mål, I har med rejsen.

Ring eller skriv til os, og lad os tale om, hvordan et skræddersyet program ser ud for jer. Du/I er også meget velkomne til en uforpligtende kop kaffe på kontoret i BLOX.

Varighed

Nedenfor ser I mulige destinationer baseret på turens varighed
og et udpluk af mulige temaer – afhængig af jeres formål og ønske.

StudieturPLUS

1/2 dag

Mulige besøgsprogrammer

Her er et bud på en række mulige temaer for jeres StudieturPLUS.

aaron-burson-aE3gcKW1BxU-unsplash.jpg

Træbyggeri

BÆ.jpg

Bæredygtighed

Sk%C3%A6rmbillede%202020-09-22%20kl.%201

Livability

Hvad er jeres udbytte?

 • Et fagligt program, hvor vi sørger for, at I kommer fra A til B, med privat bus, offentlig transport, cykel mv. Vi samarbejder også med et rejsebureau, der sørger for fly/tog og hotel for jer.
   

 • I møder internationale fagpersoner bag hvert projekt, der forestår rundvisningerne og giver jer et indblik i de vigtigste kendetegn ved projektet.
   

 • I får inspiration fra ind- eller udland. Hør ex. skræddersyede oplæg om værdien af træbyggeri og hvordan man kommer I gang med en strategi. Eller hør om, hvordan man stiller krav til leverandører vedr. CO-2 reduktion, hvordan man udvikler klimasikrede byrum og meget mere.
   

 • Et målrettet forløb; før-under og efter rejsen faciliterer vi nogle sessioner med jeres kontaktpersoner og hele gruppen, så I opnår det fulde udbytte af rejsen, fra de kontakter I skaber til de erfaringer og refleksioner, I har haft. Vi afslutter forløbet med at levere et oplæg med hovedpointer fra forløbet og vores anbefalinger til jeres videre arbejde.

Hvorfor samarbejde med os?

 • ArkiTours consulting har over 30 års erfaring med skræddersyede studieture. Fælles for alle programmer er, at du får viden om de nyeste tendenser indenfor byggeri og byudvikling ved at se det i virkeligheden og møde de internationale og eller danske fagpersoner.
   

 • Omkring 12.000 ledere og medarbejdere har rejst med ArkiTours, fra virksomheder med 40 eller 150 medarbejdere – til kommunalbestyrelser på 11 personer. Læs nogle af vores kundeudtalelse lige her.
   

 • Vi har lavet studierejser for tegnestuer, boligselskaber, ingeniørvirksomheder, mm. Bla. har vi lavet programmer for kunder som Rambol, Cowi, Realdania, C. F. Møller Arkitekter og 19 kommuner.

  Se vores komplette kundeliste her

bottom of page