Studieture for arkitekter, ingeniører og for ejendoms- og byggebranchen

Studietur i København
I sidste uge 20 - 22. september var vi rundt med 32 svenske arkitekter fra Stockholm. Vi besøgte Kalvebod Fælled Skole og flere af BIG's byggerier med besøg i boligerne. Den ene af dagene sluttede vi af med rundvisning på et nyrenoveret hotel, hvor direktøren og ejeren viste rundt - efterfulgt af "bobler" på terrassen.
Cykeltur "havnen rundt" med besøg i diverse nye boligkvarterer, broer mm. var også på programmet, samt besøg i Børneby. 
Københavns nyeste udviklingsområde Refshaleøen sluttede vi cykelturen med en herlig frokost på Reffen.
 
Kontakt os, hvis du vil vide mere og få et tilbud.

Studietur Stockholm
Vi arrangerer studietur til Stockholm - også i en kombination med Helsinki.
Udpluk af byggerier, der kan besøges:
 • Norra Tornen, OMA 

 • Biomedicum, Karolinska Instituttet, forskningscenter for experimental medicinsk forskning ved siden af sygehuset Karolinska. Systemer og principper for indretning: Nyréns Arkitektkontor

 • Boligkompleks af BIG og Oscar Properties

 • Facade i flettet beton 

 • Brunkebergstorg, Nivå Landskabsarkitekter

 • Norlandia Förskola Ferdinand, Vera Arkitekter

 • 3 prisbelønnede boligbyggerier

 • Royal Institute of Technology 

i arrangerer studieturen for jer.

Kontakt os, hvis du vil vide mere og få et tilbud.

Vestkysten Studietur 2 DAGE

Vadehavscentret, Tirpitz, LEGO House og Ribe Domkirke Menighedshus

 

En tur til Jylland kan man godt komme til at overse. Men der ligger nye pejlemærker indenfor museums- og oplevelsesområdet, som er værd at køre efter.

 

Fra Vadehavscenteret af Dorte Mandrup Arkitekter, Tirpitz og LEGO House af BIG- Bjarke Ingels Group - samt Ribe Menighedshus af ​Lundgaard Tranberg Arkitekter.

 

Vi arrangerer studieturen for jer.

Kontakt os, hvis du vil vide mere og få et tilbud.

Studietur til Antwerpen, Louvre Lens og Gent

 

Besøg Antwerpen fra torsdag - søndag

Bustur i Belgien hvor du besøger et privat hjem, som er indrettet i en tidligere murstensfabrik. sportsanlæg og skoler samt ældreboliger. Alle besøg arrangeres med oplæg på stedet af arkitekter / ingeniører.

Cykeltur i Antwerpen  er også på programmet samt et besøg i et nyindrettet innovativt kontormiljø

 

Middagen kan indtages i et fantastisk mixed use byggeri i en nyrenoveret bygning af den kendte belgiske arkitekt Vincent Van Duysen. 

Lørdag kan turen gå til Louvre Lens museet af Sanaa Ark. og Gent kan også besøges. Vi anbefaler på det varmeste denne tur.
 

Studietur til Nordspanien
- og til Pritzkervinderne RCR's projekter + 1 dag i Barcelona

På studieturen til Girona i Nord-Catalonien ser di vinderne RCR Arkitekters projekter fra offentlige byggerier til besøg på deres tegnestue til en rundvisning på en vingård. Her har RCR Arkitekter arbejdet med en form for storytelling, der skal beskrive vinens vej fra druen på marken til flasken i de kølige kældre.

 

På turen blev der også tid til cykeltur i Barcelona og nye arkitekturprojekter i byen, samt udforskning af gode restauranter med lokale arkitekter.

Vi kan kun anbefale turen til alle, der ønsker at opleve arkitektur når det er bedst.

Jylland og Sjælland: Fra teglproduktion til Fjordenhus

 

Uddrag fra besøgsprogrammet:

 • Rundvisning hos Petersen Tegl, Aabenraa

 • Cykeltur langs havnefronten, Århus

 • Bølgen, Henning Larsen - samt Fjordenhus

 • Lego House, BIG Ark.

 • Vindinge Sognehus, Cornelius Vöge

 • Lange Eng, Dorte Mandrup Arkitekter

Vi ser blandt bl.a. eksempler på de smukkere nye murstensbyggerier, med oplæg hvert sted. Besøget hos et af de fineste teglværker i landet, Petersen Tegl, er en helt særlig oplevelse. Her ser vi bl.a. hvordan de særlige brændte tegl udvikles, som f.ex. Skuespilhuset og Sorø Kunstmuseum er bygget af.

Kontakt os og hør mere om vores besøgsprogram-mer i Danmark, herunder København

London: Byggeboom, nye byrum og byudvikling 

I london er der gang i byudviklingen både nord og syd for Themsen. De tidligere arbejderkvarterer Shoreditch og Spitalfields er under forvandling til fashionable og hippe områder. Tidligere jernbanearealer omkring Kings Cross udbygges og transformeres til kultur, boliger og erhverv. Syd for Themsen er et større boligområde under renovering og nybygning til mixed use, boliger, enhverv og kultur.

 

Du kommer rundt med vores lokale arkitekt guider som arbejder på tegnestuer i London - og du kommer til at se fantastisk arkitektur af: Levitt Bernstein, Peter Barber, BIG, Caruso St. John, Herzog & De Meuron, Townshend Landscape Arch. m.fl. Flere norske tegnestuer har været i London med ArkiTours på denne tur, som også kan kombineres med en dagtur til Oxford. 

Kontakt os, hvis du vil høre mere.

Aalborg og Aarhus: Ungdomsliv og boliger i gamle industrihavne


Med en helstøbt udvikling af ungdomsboliger, kulturhuse og det offentlige rum langs havnemolen er Aalborg Danmarks nye studie- og ungdomsby.

Århus Ø indtager havneområdet ved at være et festfyrværkeri af danske tegnestuers boligdrømme langs vandkanten. Du kommer tæt på:

 • BIG's nyeste bud på den attraktive bolig

 • Byrummet ved Bassin 7, Gehl Architects

 • DOKK1, Borgercenter og bibliotek, SHL

 • Generationernes Hus, ERIK Ark.,Krag og Berglund og RUM.

 

150 Arkitekter fra LINK Arkitektur har deltaget på denne rejse - på cykel rundt i Århus. Tegnestuerne viser rundt, sammen med bygherrer, arkitekter og guider.

Schweiz: Træbyggeri i topklasse

Træbyggerier kommer vi ti at se meget mere til, også som boligkomplekser og skoler. Enkelte tegnestuer har udviklet afdelinger, der kun udvikler træbyggerier, fx. Arkitema. På studieturen til Schweiz kommer du bag kulissen og hører om, hvordan nogle af de dygtigste schweiziske tegnestuer arbejder med træ/CLT. 

 

Du kommer bla. til at se projekter af Herzog & De Meuron, en tilbygning til et kloster, en stor lagerhal opført på rekordtid, en skole og et boligkompleks. Du kommer også nærmere det konstruktionsmæssige, da vi også besøger en CLT-produktioonsfabrik og en snedkerskole. Rejsen er ideel for både ingeniører, konstruktører og arkitekter. Rejsen går gennem Zürich og Basel og gennem bjergene sydpå til Vals, hvor vi også runder de klassiske Peter Zumthor Projekter.

Kontakt os for at se et programforslag.

 • facebook
 • LinkedIn - Black Circle

© 2019 ArkiTours