IMG_3307.HEIC

CLT konstruktioner

Arkitektur i CLT

 

Cross Laminated timber, CLT, er industrielt udviklet træ, som internationale træproducenter har udviklet i flere årtier. Det er fremstillet af krydslimede lamellag i massivt træ og bruges både som bærende konstruktion og som yder- og indervægge samt tag og etagedæk. Det er uhyre slidstærkt og har en bæreevne, der svarer til beton.

 

Vores programmer rummer ofte besøg på fabrikkerne hos træproducenter i Schweiz, Sverige, Finland og Østrig. Her får du et dybdegående indblik i forskellige CLT-løsninger, modultyper, beslag samt i samarbejdsprocessen. Størstedelen af de nutidige træbyggerier er helt eller delvist opført i CLT. Forskere har undersøgt, at man henter den største CO2-besparelse, hvis de bærende elementer er i CLT. Læs mere om CLT her.

 

Du/I kan vælge et program med vægt på CLT- og træbyggeri til Zürich-Basel, Växjö og Helsinki.

Studierejser til Stockholm, Wien og Oslo-Stavanger har også forskellige typer træbyggeri på agendaen. Vi lægger stor vægt på, at du kommer til at se og lære om forskellige typer byggeri, fra skoler til high-rise boligbyggeri, erhvervsbyggeri, rekreative projekter, kulturbyggeri og transformation.

Kontakt os gerne for at høre mere. 

Student housing in CLT
Student housing in CLT

press to zoom
School Switzerland
School Switzerland

press to zoom
Housing, Sweden
Housing, Sweden

press to zoom
Student housing in CLT
Student housing in CLT

press to zoom
1/4