top of page
IMG_3307.HEIC

CLT konstruktioner

Arkitektur i CLT

 

Cross Laminated timber, CLT, er industrielt udviklet træ, som internationale træproducenter har udviklet i flere årtier. Det er fremstillet af krydslimede lamellag i massivt træ og bruges både som bærende konstruktion og som yder- og indervægge samt tag og etagedæk. Det er uhyre slidstærkt og har en bæreevne, der svarer til beton.

 

Vores programmer rummer ofte besøg på fabrikkerne hos træproducenter i Schweiz, Sverige, Finland og Østrig. Her får du et dybdegående indblik i forskellige CLT-løsninger, modultyper, beslag samt i samarbejdsprocessen. Størstedelen af de nutidige træbyggerier er helt eller delvist opført i CLT. Forskere har undersøgt, at man henter den største CO2-besparelse, hvis de bærende elementer er i CLT. Læs mere om CLT her.

 

Du/I kan vælge et program med vægt på CLT- og træbyggeri til Zürich-Basel, Växjö og Helsinki.

Studierejser til Stockholm, Wien og Oslo-Stavanger har også forskellige typer træbyggeri på agendaen. Vi lægger stor vægt på, at du kommer til at se og lære om forskellige typer byggeri, fra skoler til high-rise boligbyggeri, erhvervsbyggeri, rekreative projekter, kulturbyggeri og transformation.

Kontakt os gerne for at høre mere. 

bottom of page